Onze diensten

ORDERFULFILMENT

Wij verzorgen voor jou de orderfulfilment van je webshop. We pakken in, verzenden en controleren retourzendingen.

  • Koppelingen naar alle bekende webshop-oplossingen: Magento, Woocommerce, Lightspeed en meer
  • Verzorgen van retourzendingen en retourbetalingen

Natuurlijk wordt alle communicatie verzorgd in overeenstemming met het imago van jouw bedrijf en uit jouw naam.

Wie een webshop is begonnen vanuit huis, heeft het waarschijnlijk zelf al ervaren: de website is slechts een klein onderdeel van alle werkzaamheden die bij het runnen van een webshop komen kijken. Al snel is de zolder te klein om de voorraad te beheren, zijn de avonden te kort om de bestellingen in te pakken en ben je in het weekend bezig de administratie bij te houden.

De meeste webshopeigenaars beginnen klein om zo kosten te besparen én omdat ze hun werk niet uit handen durven geven. Dat begrijpen wij maar al te goed. Toch is een fulfilmentbedrijf dé weg naar professionalisering van je webshop.

Het geeft jou de vrijheid en inspiratie om je te richten op de creatieve kanten van de zaak en je te focussen op jouw eigen talent en ambitie.

Zorgvuldig en snel geregeld


RETOUREN VERWERKEN

Retourzendingen zijn onvermijdelijk bij internetaankopen. Ook als je klant een artikel terugstuurt, wil je dat dit netjes wordt afgehandeld, van aanmelding tot terugbetaling. Wij regelen dat.

Een goede retourafhandeling is een van de voorwaarden voor succes.

WEB- EN CUSTOMERCARE

Vriendelijke, professionele klantenservice is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Wij staan jouw klanten vriendelijk en professioneel te woord via telefoon, e-mail, live-chat, WhatsApp en social media. Precies zoals jij het zelf zou doen.

Natuurlijk zijn we 24/7 bereikbaar voor vragen, opmerkingen of klachten van klanten. De optimale bereikbaarheid en het persoonlijke contact dragen bij aan een hogere klanttevredenheid.

Onze medewerkers zijn betrokken en denken probleemoplossend: zo krijg je tevreden klanten, die graag terugkomen en hun ervaringen delen met anderen.

Het Fulfilmentbedrijf werkt met Freshdesk, een klantensupport systeem waarmee elke vorm van communicatie met je klanten wordt geregistreerd met tickets. Op deze manier zijn er altijd rapportages en analyses beschikbaar. Het systeem is volledig af te stemmen op jouw wensen. Met Freshdesk heb je altijd toegang tot de customercare die je geheel of gedeeltelijk hebt uitbesteed.

Een klantenservice waar je op kunt rekenen

JOUW PRODUCTEN IN DE WINKEL?

De fysieke en digitale wereld zijn veel groter dan jouw webshop en wij weten er de weg. We nemen het complexe deel van de uitvoering volledig uit handen.

  • Een wereldwijd netwerk sinds 1995
  • Samenwerkingsverbanden die mogelijkheden vergroten
  • Een gedreven lokale verkoop en marketing ondersteuning
  • Je producten op o.a. Amazon, eBay, Bol.com